Spoed tijdens kantooruren

 

Let op! Wegens vakantie is de praktijk van 23 juli t/m 7 augustus gesloten.

Heeft u last van kiespijn? Een uitgevallen tand? Is er een stuk van uw tand en/of kies afgebroken? Of bent u op uw tanden gevallen?

– Van 25 juli t/m 29 juli kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met TOSK tandartsen: 0512-523030.

– Van 1 augustus t/m 5 augustus kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Tandartsenpraktijk Fennepark: 0512-545894

Vanaf maandag 8 augustus zijn wij er weer voor u.

 

Heeft u last van kiespijn? Een uitgevallen tand? Is er een stuk van uw tand en/of kies afgebroken? Of bent u op uw tanden gevallen?

Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op:

0512 – 583 515

Wij begrijpen dat u bij klachten zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Gelukkig kunnen wij u bijna altijd dezelfde dag nog helpen. Hiervoor kunt u het beste in het begin van de ochtend contact met ons opnemen, zodat we u sneller van dienst kunnen zijn.

Bij afwezigheid van uw eigen tandarts kan een collega de spoedbehandeling probleemloos overnemen.

 

Spoed buiten kantooruren

 

Voor ernstige en dringende tandheelkundige spoedgevallen, nabloedingen en/of ongevallen in de avonduren of in het weekend kunt u de tandartsen-spoeddienst bellen:

085 – 773 33 40

Tijdens de avond- en weekenddienst wordt alleen de hoognodige spoedhulp verleend.

Houdt u er rekening mee dat er door de tandartsenspoeddienst toeslagen berekend worden en dat de kosten voor behandeling contant betaald dienen te worden.

Wanneer u van de spoeddienst gebruik maakt, vergeet dan niet uw betaalpas, verzekeringspas en een geldige legitimatie mee te nemen.

error: Content is protected !!