Onze praktijk

Tandartspraktijk Eikesingel vindt zijn oorsprong in de in 2006 door Roelf Tiktak gestarte Tandkliniek Tiktak aan de Eikesingel.
Met veel plezier en enthousiasme zetten wij sinds 2016 deze hoogstaande tandheelkundige zorg voort.

Tezamen met ons team bekommeren wij ons om het welbevinden van u als patiënt én cliënt.

Steffan & Anna-Marthe Veldhuis

 

Gastvrij


Graag verwelkomen we onze patiënten bij binnenkomst en kunt u plaatsnemen in een ruime en lichte wachtkamer met recente lectuur en gratis WiFi.  U kunt hier rustig in een huiselijke sfeer wachten op uw mondzorg professional.
Mocht u vragen en/of wensen hebben? Dan is ons baliepersoneel u graag van dienst.

Betrokken


We luisteren naar uw wensen en denken graag samen met u over de mogelijkheden op tandheelkundig gebied. Maar ook denken wij met u mee over de financiële en ook emotionele aspecten van een tandheelkundige behandeling.
Wij helpen u graag uw persoonlijke wensen waar te maken.

Modern


Bij ons kunt u terecht voor moderne tandheelkunde. Onze praktijk is voorzien van digitale röntgenfoto’s, moderne behandelstoelen en de hoogste standaard voor sterilisatieapparatuur. Ook voor witte kronen, precieze wortelkanaalbehandelingen met microscoop of de nieuwste type beugels bent u bij ons aan het juiste adres.

Uitmuntende zorg

Al onze tandartsen zijn BIG geregistreerd en ons personeel is goed opgeleid. Als behandelteam dragen wij samen zorg voor uw mondgezondheid. De hygiëne is bij ons in de praktijk van essentieel belang en wij dragen zorg voor een goede handhaving hiervan.

Ondersteunend


We helpen u graag uw persoonlijke wensen op tandheelkundig gebied te bereiken.

Duurzaam

Er wordt veel weggegooid in de tandartspraktijk, wegwerpbekers, -handschoenen, -servetten, afzuigers, etc. etc. toch proberen we hierin onze verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu, maar de hygiëne staat voorop.

Ook stappen we steeds meer over op duurzame LED-verlichting en zorgen we voor frisse planten in de wachtkamer.

Hygiëne

De hygiëne is bij ons in de praktijk van essentieel belang. Wij dragen zorg voor een goede handhaving hiervan en waar nodig verbeteren wij dit.

 

error: Content is protected !!